MSA Diensten BV en Advies Awards

Niels Vermolen van MSA Diensten BV is één van de spotters voor de VVP Advies Awards. Een leuke taak en bijzonder om bij betrokken te zijn. Als “spotter” heeft MSA enkele excellente advieskantoren aangedragen. Samen met de andere spotters zorgde MSA op die manier voor een mooie verzameling kandidaten.

Adfiz, de brancheorganisatie van de adviseurs, beoordeelt samen met de leden de verzekeraars, met de bekende Awards. VVP heeft nu sinds 2019 juist een award in het leven geroepen voor de adviseurs. Onafhankelijk en goed advies is belangrijk, en voor velen de enige manier om een goede keuze te kunnen maken. MSA steunt graag dit mooie initiatief.

Dit jaar in 2020 is Astrid Duits voorzitter van de jury. Samen met 5 juryleden staat zij voor de mooie taak het adviesvak in het zonnetje te zetten.

Helaas is de finaledag dit jaar tot nader order uitgesteld. Dit in verband met Corona. Meer hierover leest u in:  https://www.vvponline.nl/nieuws/verkiezing-advies-award-in-verband-met-coronavirus-uitgesteld. Zie ook www.topadviesdag.nl